Pályázatmenedzsment

Operatív projektmenedzsment:

Projekt indítás, folyamatos monitoring, változáskezelés. Beszámolók, elszámolások összeállítása, projekt termékek minőségbiztosítása, kötelező és szon túli kommunikáció, üzleti és marketing tervezés és megvalósítás. Projekt zárás. A projekt dokumentáció vezetése. Helyszíni ellenőrzések kezelése.Kutatás-fejlesztés menedzsment:
 

Kutató és vagy fejlesztő csapat operatív menedzselése, eredménytermékek (tervek, tanulmányok) minősígbiztosítása, szükség esetén előállítása (pl.: kutatási tervek, tanulmányok, fejlesztési tervek, fejlesztési dokumentációk, stb.), elszámolhatóság biztosítása. Idő-, és költségmenedzsment. Prototípus előállítás operatív menedzsment:
 

A projekt eredménytermék megvalósításának operatív és szakmai irányítása. Idő-, és költségmenedzsment. Termék minősíg biztosítás, pályázati célok, elváráok folyamatos érvényesítése. Tesztelések tervezése, megvalósítása, dokumentálása.Fenntartás menedzselés:


Fenntartási időszak vállalásainak, indikátorainak rendszeres monitorozása, beszámolók összeállítása, helyszíni ellenőrzések kezelése.

 

Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet, hogy nem csak az általunk megírt pályázatoknak vállaljuk a prjokektmenedzsmentjét, hanem a már megnyert, megvalósítás alatt, vagy a fenntartási szakaszban járó pályázatokét is  vállaljuk!