Rólunk

 

A P-Invent Kft 2001-ben jött létre. Alapítója Pesti István, aki ezt megelőzően a Hewlett-Packard Magyarország Kft ügyvezető igazgatójaként dolgozott.

Több évnyi sikeres munka után döntött úgy, hogy megosztja az üzleti életben szerzett tapasztalatait, felhalmozott tudását és szerteágazó kapcsolatrendszerét az erre igényt tartó a cégekkel és intézményekkel.

A partnerek elsősorban mikro-, kis- és középvállalatok, de mellettük megtalálhatóak a multinacionális cégek, továbbá állami intézmények is.

Radikális ötletek, naprakész technológia és kitűnő üzleti kapcsolatok jellemzik a cég működését, amelynek eredményes működése az üzletviteli tanácsadásban szerzett, jelentős szakmai tapasztalatnak köszönhető.

A cég ISO-9001-es minősítéssel 2005 óta rendelkezik.

 

Munkatársak

A cég 5 főfoglalkozású alkalmazottja üzleti tanácsadással foglalkozik. Ők, és az adott szakterületen a legkiválóbb partneri kör a garanciája az ügyfelek számára nyújtandó kiemelkedő minőségű szolgáltatásnak.

 

Alvállalkozók

A P-Invent Kft. kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően az üzleti élet különféle szakterületeire specializálódott alvállalkozókkal működik együtt, akik a cég ISO-9001-es minősítésének éves auditja keretében dokumentáltan értékelésre kerülnek.

 

Miért válasszon minket?

  • Új budai irodánkban minden igényt kielégítő infrastruktúrát biztosítunk partnereink részére
  • Több, mint 10 éves tapasztalattal, 15 fős csapattal segítjük ügyfeleink versenyképességének növekedését,
  • A sikerdíjas uniós pályázatírás keretében előkészítjük és összeállítjuk a  pályázati dokumentációt, biztosítjuk a szakemberek közreműködését a megvalósíthatósági tanulmány elkészítéséhez, illetve az adott projekt pénzügyi és szakmai tervezetének összeállításához
  •  
A sikerdíjas pályázatírás díjazása projektmérettől függően 5-8% sikerdíjjal számol, amely az elnyert támogatási összegre vonatkozik, és amelyet csak abban esetben kell fizetni ha a pályázata nyertes lesz.